Voor studenten en werkzoekenden!

Registratie voor het Open Bedrijvenfestival is niet nodig. We nodigen je uit om vooraf je SkillsCV klaar te hebben door op één van onderstaande knoppen te klikken. SkillsCV aanmaken kan ook op de beurs zelf.

Hardenberg Zwolle/Noord Veluwe

Bezoek ons op het Open Bedrijvenfestival tussen 11:00 en 18:00 uur om kennis te maken met meer dan 40 bedrijven uit je regio, genietend van hapje, drankje en entertainment.

Van harte welkom op:
21-03-2024: Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2
04-04-2024: Veluvine Nunspeet, F.A. Molijnlaan 186

Bezoekers

Of je nou (ander) werk zoekt, nog studeert of gewoon eens een kijkje wilt nemen: op het Open Bedrijvenfestival ben je tussen 11.00 en 18.00 uur van harte welkom bij heel veel werkgevers uit jouw regio. Van techniek tot horeca, van zorg tot logistiek en van facilitair tot overheid; alle werkgevers bieden mooie vacatures aan. Misschien vind je hier wel jouw droombaan!

Kom dus kennismaken en stel vragen. Laat je informeren over verschillende sectoren, opleidings- en stagemogelijkheden en ontdek wat je met jouw vaardigheden kunt bereiken. Maar laat je ook verrassen door entertainment, waarbij er weer andere skills van je worden gevraagd…

Tijdens het Open Bedrijvenfestival kun je op de beursvloer op ontdekkingstocht gaan, een hapje en drankje op het Horecaplein halen en op een informele, laagdrempelige manier met werkgevers in contact komen.

Tot ziens op het Open Bedrijvenfestival!

P.S. De toegang is gratis!

Deelnemers

Vrieling
Meer info
Oostendorp Muziek
Meer info
Novon
Meer info
kinderopvang KOOS
Meer info
Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Meer info