Vacatures

Bandenmonteur Profile Heuver

Heb jij passie voor autotechniek? Zorg jij ervoor dat alleen tevreden klanten de deur uitgaan? Wil je werken bij een (familie)bedrijf dat volop groeit met een persoonlijke sfeer en leuke collega’s? Dan zoeken wij jou! Als bandenmonteur draag je de verantwoordelijkheid onze particuliere klanten optimaal te bedienen en hen te ontzorgen in hun bandenonderhoud. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het wisselen, balanceren en uitlijnen van banden. Daarnaast ben jij in staat klein onderhoud uit te voeren, ongeacht het automerk; hoe leuk is dat!

Meer informatie

Allround Marketeer

Creëer jouw eigen functie en takenpakket! Heb jij passie voor branding en wil jij de band versterken tussen de bedrijven en merken van Heuver Group en haar doelgroep? Wij zoeken een allround marketeer met expertise op het gebied van content marketing. Bij Heuver Group krijg je de ruimte om te groeien en je ambities waar te maken. Solliciteer vandaag nog en bouw mee aan ons succes!

Meer informatie

Junior Integration Engineer

Verbeter onze integraties! Bij Heuver Group krijg jij de ruimte om elke dag de organisatie iets slimmer te laten werken doormiddel van integraties. Als Junior Integration Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van het integratie landschap in Microsoft Azure. Zowel intern als extern is er voor jou de uitdaging om de strategie van Heuver Group te vertalen naar slimme en innovatieve integratie oplossingen.

Meer informatie

Bandenmonteur Truck- en Landbouw

Sleutel jij graag aan de toekomst? Dan ben jij de Bandenmonteur Truck en Landbouw die, samen met ons topteam, werkt aan onze ambitieuze doelen. Binnen een enthousiast team sta jij de ene keer te werken aan een ingeplande opdracht in onze werkplaats, de andere keer sta je bij een klant op locatie… lekker in de buitenlucht. Kortom, jij krijgt veel vrijheid, afwisseling en verantwoordelijkheid.

Meer informatie

APK-Monteur

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team bij Profile Heuver Groningen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste APK monteur die ons team komt versterken en een passie heeft voor auto’s en veiligheid. In de rol van APK monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van dagelijkse keuringen en het aanpakken van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Met jouw expertise zorg je ervoor dat onze klanten met vertrouwen de weg op kunnen, ongeacht het merk van hun voertuig. Je werkt niet alleen, maar samen met de monteurs in de werkplaats, baliemedewerker en bedrijfsleider. Samen zorgen jullie voor tevreden klanten en dat de ambitieuze doelen van Heuver worden behaald. De Why van Heuver is dan ook: “Our Drive to Succeed is Your Benefit!”

Meer informatie