Bedrijven

Doe mee met de volgende editie

Heb jij een bedrijf in de regio Hardenberg-Ommen-Dalfsen? Of is je bedrijf gevestigd in de gemeente Hattem, Oldebroek, Elspeet of Nunspeet? Meld je dan aan en doe mee met het Open Bedrijvenfestival in respectievelijk Hardenberg (21 maart) of Nunspeet (4 april). Wij ontzorgen je dan van A tot Z en jij kunt in gesprek gaan met misschien wel jouw toekomstige medewerker(s)! Ons team staat klaar om bij je bedrijf langs te komen en alle mogelijkheden te bespreken om dit evenement tot een succes te maken. Je deelname kunnen we je kosteloos aanbieden, mede dankzij onze samenwerking met Werkgeversservicepunt Regio Zwolle en Upgrade Jezelf.

Samen kunnen we meer bereiken, dus laten we er samen een onvergetelijk succes van maken. Sluit je aan en laat je bedrijf schitteren op ons event!

Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Stuur een mail naar
brenda@blinkerevents.nl

*Voorwaarden voor bedrijven om aan het Open Bedrijvenfestival te kunnen deelnemen:
– minimaal 5 medewerkers;
– aanbod van duurzame vacatures voor langere tijd;
– geen intermediair, zoals een uitzendorganisatie of detacheringsbureau.

Wij behouden ons het recht voor, o.a. gelet op de gewenste diversiteit op de beursvloer, sommige aanvragen niet te honoreren.

Doel van het Open Bedrijvenfestival

Het belangrijkste doel van het Open Bedrijvenfestival is kennismaking: zowel met de regio als met groei-kansen voor je team. Kansen die verder reiken dan de bestaande arbeidsmarkt. Bijkomend doel is om potentiële werknemers en andere inwoners inzicht in jouw bedrijf te geven. Het Open Bedrijvenfestival biedt je ook de gelegenheid om contact te maken met bedrijven en scholen in de omgeving. Laat zien wat je bedrijf doet en waar het voor staat. Laat mensen kennis met je bedrijf maken, zodat ze op de korte of langere termijn misschien wel bij jou willen werken en dus op jouw vacature reageren.

Neem contact op voor meer informatie

  • Uniek evenement
  • Kosteloze deelname
  • Zet je bedrijf in de schijnwerpers

Wat er allemaal te doen is

Ondernemersontbijt

De dag begint met een uitgebreid ontbijt, vol met aangename verrassingen en een geweldig ‘wow-effect’. Met sprekende en inspirerende voorbeelden laten we zien wat je kunt bereiken met andere wervingsmethoden en geven we je praktische tools om makkelijker personeel te werven én te houden. Deze bijzondere ontbijtbijeenkomst is bedoeld voor de deelnemende werkgevers en direct betrokken organisaties, zoals gemeenten, UWV en onderwijsinstellingen

De beurs

Op de beursvloer kun je de bezoekers een activiteit of spel aanbieden, gerelateerd aan je bedrijf of open-staande vacatures. Heb je hiervoor inspiratie of ideeën nodig? We denken graag met je mee.

WAAROM DEELNEMEN? MET ALLE BEDRIJVEN IN DE REGIO BEREIKEN WE VEEL MEER DAN ALLEEN

Employer branding: Er zijn talloze manieren om aandacht te trekken, maar niets is zo tastbaar als het Open Bedrijvenfestival. Want laten we eerlijk zijn, de ware sfeer van jouw bedrijf proef je pas echt met een fysiek bezoek.

Werving sollicitanten: Als je, nu of in de toekomst, op zoek bent naar nieuwe medewerkers: laat zien wat je te bieden hebt.

Laagdrempelig: Het Open Bedrijvenfestival biedt (potentiële) sollicitanten een laagdrempelige mogelijkheid om langs te komen en dat geeft jou de kans om je bedrijf op een prettige manier te presenteren.

Jongeren: We moedigen ook jongeren aan om het Open Bedrijvenfestival te bezoeken. We brengen scholen op de hoogte, zodat studenten weten waar ze terechtkunnen. Misschien stappen de beste stagiaires of hulpkrachten bij jou binnen. Je bedrijf in de schijnwerpers: Zet ook je product of dienst in de schijnwerpers. De kans is groot dat dit boeiende gesprekken oplevert en wie weet zelfs nieuwe samenwerkingen.

Netwerken op de beurs: Hier heb je de mogelijkheid om kennis te maken met andere bedrijven en te onderzoekenwat jullie eventueel voor elkaar kunnen betekenen. Kosteloze, publieke dienstverlening: Maak kennis met Upgrade jezelf en Werkgevers Servicepunt Regio Zwolle en ontdek nieuwe kansen voor je (nieuwe) medewerkers.

Neem contact op

Aanmelden

Alle edities zitten op dit moment vol waardoor aanmelden niet meer mogelijk is.

Eerstvolgende editie

Regio Zwolle/Noord Veluwe

Wees welkom bij het Open Bedrijvenfestival Regio Zwolle/Noord Veluwe! Op 4 april 2024 openen we om 11:00- 18:00 uur de deuren van de Veluvine voor een dag vol banenkansen. Ontmoet diverse bedrijven uit de regio en vind jouw volgende carrièrestap. Gratis toegang, hapje en drankje inbegrepen. Tot dan!

Aanmelden Meer informatie