“Een Dag van Inspiratie en Netwerken bij het Open Bedrijvenfestival”

Afgelopen week hadden we het voorrecht om deel te nemen aan het Open Bedrijvenfestival, een boeiend evenement dat zich richtte op het samenbrengen van ondernemers en HR-functionarissen om te netwerken, kennis te delen en elkaar te inspireren. We zijn verheugd om onze ervaringen met u te delen, want het was een dag vol voorbereiding, organisatie en waardevolle inzichten.

De voorbereiding en organisatie van het Open Bedrijvenfestival waren uitstekend. Vanaf het moment dat we ons inschreven, was het duidelijk wat we konden verwachten en welke faciliteiten beschikbaar zouden zijn. Deze gestructureerde aanpak zorgde voor een vlotte start van de dag, waardoor we ons volledig konden concentreren op wat er komen ging.

Hoewel het Open Bedrijvenfestival voornamelijk gericht was op HR-functionarissen, vonden we de sprekers erg inspirerend. Ze slaagden erin om met hun ’trucs’ ons nieuwe inzichten te geven met betrekking tot de aanpak in de arbeidsmarkt. Dit toonde aan hoe waardevol het is om verschillende perspectieven te horen en hoe deze ons kunnen helpen groeien, zelfs als ondernemers buiten het HR-domein.

De faciliteiten in de zaal waren over het algemeen ook uitstekend geregeld. De statafel bood een handige plek om te netwerken. We hebben niet alleen genoten van het evenement zelf, maar hebben ook waardevolle exposure gekregen en ons netwerk kunnen uitbreiden. We kijken al uit naar de volgende editie van het Open Bedrijvenfestival en zijn dankbaar voor de gelegenheid om deel te nemen aan zo’n inspirerend en goed georganiseerd evenement. Aldus MBI De Steenmeesters

Deelnemers

Vrieling
Meer info
Pacton Trailer BV
Meer info
Sebo Traffic & Services
Meer info
Malanico BV
Meer info
Kreeft opleiding
Meer info
Capfun
Meer info