Samenwerking en Impact: Het Open Bedrijvenfestival Ervaring met UWV

1 November 2023 was een dag vol enthousiasme en succes voor Jeanet, Janita, Ka Ming (AW) en Theo (Faillissementen) tijdens het Open Bedrijvenfestival. Hun ervaring bij het festival was niet alleen geweldig, maar ook trots, omdat ze met verve het UWV hebben vertegenwoordigd. Het festival bood een unieke gelegenheid voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan om op een laagdrempelige manier in contact te komen met potentiële werkgevers.

De belangstelling voor het UWV was overweldigend! Velen hadden niet eerder de gelegenheid gehad om persoonlijk in gesprek te gaan met UWV-medewerkers en waren aangenaam verrast door de toegankelijkheid en expertise van het team.

Het Open Bedrijvenfestival was niet alleen een kans voor werkzoekenden om in contact te komen met toekomstige werkgevers, maar ook een gelegenheid voor het UWV om haar betrokkenheid bij de gemeenschap te tonen. Trots op hun rol in het vergroten van de bekendheid van het UWV en het bieden van waardevolle ondersteuning aan mensen op zoek naar werk.

De dag was een succes op vele fronten. Het delen van de positieve impact van het UWV heeft hopelijk velen geïnspireerd om stappen te zetten in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Deze ervaring heeft niet alleen de deelnemers van het Open Bedrijvenfestival geïnspireerd, maar heeft ook een blijvende indruk achtergelaten op de gemeenschap.

Deelnemers

Bevri Wheels & Banden
Meer info
Plastchem
Meer info
Vrieling
Meer info
Gemeente Nunspeet
Meer info
Nici Koffie en Automaten
Meer info
Heuver Group
Meer info