Ontdek je toekomst op het Open Bedrijvenfestival!

Ben je op zoek naar jouw ideale baan? Of wil je gewoon weten welke kansen er voor jou liggen? Het Open Bedrijvenfestival biedt werkzoekenden en studenten een unieke kans om de deuren te openen naar de meest innovatieve bedrijven in jouw regio. Sta oog in oog met boeiende bedrijven, leer over hun diensten en ontdek wat ze produceren. Wat dit evenement écht bijzonder maakt, is dat we jou koppelen aan de perfecte match op basis van jouw vaardigheden, opleiding en werkervaring!

Waar: Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1 (tegenover NS Zwolle)
Wanneer: 1 november, van 11:00 tot 19:00 uur

Wacht niet langer. Kom langs en laat ons je helpen jouw droombaan te vinden. De deuren van de toekomst staan wagenwijd voor je open op het Open Bedrijvenfestival!

SkillsCV

Met SkillsCV heb je echt iets nieuws in handen. Je gaat werk vinden omdat wij je skills in kaart brengen en dat matchen met de vacatures. Of je nou wel of geen opleiding hebt gedaan, grote gaten in je C.V. hebt of vooral skills opgedaan hebt door hobby’s… via de app SkillsCV breng je in tien minuten in kaart wat je skills zijn en welke vacature daarbij past. En dat niet alleen, je kunt ook direct (anoniem) dit profiel delen met het bedrijf waar je wilt werken. Bij een match zullen de bedrijven je altijd serieus nemen, want je hebt skills waar zij om vragen.

Meld je nu aan

Het Open Bedrijvenfestival heeft het allemaal:

innovatieve bedrijven, bruisend entertainment, heerlijke hapjes en drankjes, leuke activiteiten en nog veel meer! En dat is nog niet alles – je kunt je Skills CV laten sprankelen, een gloednieuwe professionele profielfoto laten maken, en wie weet ontmoet je wel de werkgever van je dromen!

Dus waar wacht je nog op? Dit is jouw kans om een sprong te wagen naar een opwindende nieuwe carrière of stageplek. Kom langs en ontdek de wereld aan mogelijkheden die voor je openliggen op het Open Bedrijvenfestival. Het is niet zomaar een evenement, het is jouw pad naar succes!

  • Carriereswitch
  • Nieuwe baan
  • Afstudeer- en stageplekken

Wat er allemaal te doen is

Op zoek naar een nieuwe baan?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Het maakt niet uit of je aan het begin staat van je loopbaan, terug wilt keren naar de arbeidsmarkt of juist een switch wilt maken; Het Open Bedrijvenfestival is dé plek waar jouw toekomst begint! Met een overvloed aan kansen van meer dan 35 verschillende bedrijven en een indrukwekkend aanbod van meer dan 200 vacatures, is er voor iedereen een perfecte baan te vinden.

Waar: Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1 (tegenover NS Zwolle)

Wanneer: 1 november, van 11:00 tot 19:00 uur

Stage/afstuderen?

Stel je voor: direct een stageplek regelen, zonder gedoe. Dat is precies wat je kunt doen op ons sensationele Open Bedrijvenfestival! Hier komen diverse bedrijven samen om te laten zien waar ze in uitblinken en wat ze jou te bieden hebben. Van inspirerende stages tot opwindende kansen, je vindt gegarandeerd iets dat perfect bij jou past!

Waarom wachten op je droomstage? Kom naar het Open Bedrijvenfestival en maak het nu werkelijkheid. Dit is jouw kans om een bruisende start te maken voor jouw toekomst. Geloof in jezelf en ontdek de eindeloze mogelijkheden die op jou wachten. We zien je daar!

Waar: Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1 (tegenover NS Zwolle)

Wanneer: 1 november, van 11:00 tot 19:00 uur

 

Ontdek de bedrijven van jouw regio op het Open Bedrijvenfestival

Het Open Bedrijvenfestival biedt jou de kans om op een verrassend eenvoudige manier kennis te maken met bedrijven waar je dagelijks langsrijdt. Je zult versteld staan van de verborgen parels en bruisende mogelijkheden die deze bedrijven voor jou in petto hebben.

Maak deze unieke kans waar en ontdek de meest inspirerende bedrijven van de regio Zwolle. Hier gaat het niet alleen om het vinden van een baan; het gaat om het vinden van jouw droombaan. Of je nu een ambitieuze starter bent of een doorgewinterde professional, hier wachten opwindende carrièremogelijkheden op jou.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs, stap binnen bij jouw toekomst en laat je verrassen. Tot ziens op het Open Bedrijvenfestival!

Waar: Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1 (tegenover NS Zwolle)

Wanneer: 1 november, van 11:00 tot 19:00 uur

Deelnemers

Saxenburgh
Meer info
Camping De Kleine Wolf
Meer info
Wark Uitzendbureau B.V.
Meer info
IJsselheem
Meer info
Stichting BONO
Meer info
Fox Industries B.V.
Meer info