Verken je toekomst op het Open Bedrijvenfestival!

Ben je op zoek naar die perfecte stageplek? Of sta je voor een belangrijke beroepskeuze en zoek je de juiste richting? Het Open Bedrijvenfestival is jouw ultieme gids naar een wereld vol mogelijkheden! Ontdek waar jouw passie ligt, vind de stage die bij jou past, maak die cruciale studiekeuze, of ontmoet zelfs jouw toekomstige werkgever.

Op woensdag 1 november opent Het Open Bedrijvenfestival de deuren naar een spannende reis door diverse branches, allemaal binnen handbereik in jouw eigen regio! Stel je voor, de kans om persoonlijk kennis te maken met inspirerende bedrijven die klaarstaan om jou te verwelkomen. Deze unieke ervaring wacht op jou vanaf 11:00 uur in de Nieuwe Buitensociëteit, tegenover NS Zwolle.

Waar: Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1 (tegenover NS Zwolle)
Wanneer: 1 november, van 11:00 tot 19:00 uur

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van mogelijkheden op Het Open Bedrijvenfestival en creëer jouw toekomst! Jouw ideale stage, jouw perfecte beroepskeuze, en zelfs jouw droomcarrière, alles begint hier. Mis dit niet! We zien je daar!

Wat er allemaal te doen is

Vind jouw ideale stageplek op het Open Bedrijvenfestival!

Stel je voor: direct een stageplek regelen, moeiteloos en snel! Op het Open Bedrijvenfestival presenteren diverse bedrijven vol trots wat ze doen en bieden. Jouw perfecte match zit er zeker tussen! Deze kansrijke ontmoetingen kunnen de poort openen naar een toekomst vol mogelijkheden. Waarom wachten? Grijp deze unieke gelegenheid aan om jouw professionele reis te beginnen. Kom langs en ontdek de deuren naar jouw succes, allemaal op één plek! Dit is jouw moment om een stap vooruit te zetten. Mis het niet!

Vind je (bij)baan op het Open Bedrijvenfestival

Op zoek naar de perfecte (bij)baan? Zoek niet verder! Het Open Bedrijvenfestival brengt jou in contact met diverse bedrijven die verschillende bijbanen aanbieden. Of je nu op zoek bent naar flexibel werk of een stevige start van je carrière, hier vind je de juiste kansen. Kom langs, ontmoet potentiële werkgevers en solliciteer direct op de baan die bij jou past. Jouw toekomst begint hier! Wacht niet langer, jouw ideale (bij)baan wacht op je.

SKILLS CV

Deelnemende bedrijven van het Open Bedrijvenfestival krijgen ook de mogelijkheid om gebruikt te maken van SkillsCV. Hiermee kunnen we bezoekers van de beurs matchen op basis van skills, opleiding en werkervaring. Zo kunnen we talenten matchen aan hun ideale werkgever.

Deelnemers

kinderopvang KOOS
Meer info
Moderna
Meer info
Eshuis B.V.
Meer info
Kalshoven Dienstverlening BV
Meer info
PM B.V.
Meer info
Tzorg
Meer info